COVID-19: Wat verandert er voor u?
Menu

PraktijkinformatieWelkom bij de praktijk van Dokter Borsboom in het Gezondheidscentrum Pauwendaal (wijk de Landerijen) in Lelystad.

Het team bestaat uit

Huisartsen

A. Borsboom M.Vermeulen
A. Borsboom 
(praktijkhouder)
M. Vermeulen
(vaste waarnemer op woensdag)

 

Praktijkverpleegkundige(POH-somatiek)

Wendy de Ruijter
W. de Ruijter

Praktijkondersteuner GGZ (POH-GGZ)

C. Rebel is vanaf 1 januari 2017 beschikbaar op woensdag en vrijdag.

Dokterassistentes

Lianne van Benthem
Kamla

Kim van de Ven
Kim

 

De huisartspraktijk is één van de vier huisartsenpraktijken die in het gezondheidscentrum gevestigd zijn. In het pand werken tevens huisartsen R. Munshi, H. Germans en C.Verhoog. Alle artsen hebben hun eigen ingeschreven patiënten.

Het gezondheidscentrum is in 2008 in gebruik genomen en huisvest verschillende disciplines: Apotheek (Apotheek Reuvers), fysiotherapeuten en manueel therapeuten (Fysiocentrum Pauwendaal), mensendieck therapeut (Houding en Beweging), diëtiste (Eet-wijzer), verloskundige (Praktijk ‘De Lelie’), Maatschappelijk Werk (MDF), en een psychiater en psychotherapeuten (Psychiatrie Bouwman).

De praktijk is eenvoudig te bereiken met eigen vervoer (gratis parkeerplaats) en tevens met het openbaar vervoer (zie voor recente dienstroosters de OV-websites). Alle delen van het pand zijn goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers (brede gangen, brede deuren drempelloos en lift voorhanden)

Afspraak maken

Tel. (0320) 25 16 42
tussen 08.30-10.00 uur,
10.30-12.00 uur en
13.30-16.00 uur.

Spoedgevallen

Maandag t/m vrijdag van 8-17 uur
Tel 0320- 25 16 42, toets 1.

's Avonds, 's nachts, weekend en feestdagen belt u 0900- 333 6 333.
Spoedgevallen zijn alle medische vragen die niet kunnen wachten tot het mogelijk is de praktijk op regulieren wijze te bereiken.

Locatie

Gezondheidscentrum Pauwendaal
Pauwenburg 160 B 
8226 TA LELYSTAD

Route plannen >